روی خط خبر

موضوع: تازه ترین های باشگاه استقلال منبع: مشرق نیوز
امتیاز: 5 5

خبر "جمهوری اسلامی هزینه ایستادگی و استقلال خود را می‌پردازد" از منبع مشرق نیوز درتاریخ ۱۴۰۱/۰۴/۳۰ مربوط به تیم استقلال با موضوع news-تازه ترین های باشگاه استقلال منتشر شد.

جمهوری اسلامی هزینه ایستادگی و استقلال خود را می‌پردازد

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به اینکه دفاع از ولایت فقیه مهم ترین پیام شهدا است، گفت: جمهوری اسلامی هزینه ایستادگی و استقلال خود را می پردازد.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام علی سعیدی عصر پنج شنبه در مراسم یادواره ۵۲ شهید والا مقام اشکور شهرستان رودسر گفت: اگر مردم می خواهند به بهشت برین برسند باید هزینه پرداخت کنند.رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه رسول خدا و حضرت خدیجه نیز برای رسیدن به هدف هزینه پرداخت کردند، اظهار کرد: اگر دچار مشکلات اقتصادی هستیم باید برای رسیدن به استقلال هزینه پرداخت کنیم.وی با بیان اینکه انقلاب ایران با همه وجود اسلامی است و بر اساس منویات پیامبر شکل گرفته است، تصریح کرد: بستر سازی، پیروزی، استقرار، استکمال و استمرار پنج مرحله ای است که انقلاب برای رسیدن به سرانجام و نتیجه به صورت همزمان طی کرد.حجت الاسلام سعیدی با اشاره به اینکه ملت ایران بار انقلاب را تا رسیدن به انقلاب حضرت مهدی (عج) به دوش می کشند، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران هزینه ایستادگی و استقلال خود را می پردازد.رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا پیام شهدا را دفاع از ولایت فقیه عنوان کرد و گفت: شهدا از ما می خواهند در مسیر انقلاب و رهبری حرکت کنیم.

آخرین اخبار باشگاه استقلال، تمامی اخبار بدون دخالت نیروی انسانی توسط نرم افزار جستجوگر، جمع آوری میشود و استقلال آنلاین در قبال محتوای اخبار هیچ مسئولیتی ندارد.

جدیدترین اخبار تیم استقلال در حوزه news-تازه ترین های باشگاه استقلال، نشر خبر " جمهوری اسلامی هزینه ایستادگی و استقلال خود را می‌پردازد از منبع مشرق نیوز. "

اخبار گوناگون

× ×