روی خط خبر

موضوع: تازه ترین های باشگاه استقلال منبع: طرفداری
امتیاز: 5 5

خبر "جدایی مدافع جوان استقلال قطعی شد" از منبع طرفداری درتاریخ ۱۴۰۱/۰۵/۰۲ مربوط به تیم استقلال با موضوع news-تازه ترین های باشگاه استقلال منتشر شد.

جدایی مدافع جوان استقلال قطعی شد

نام محمد جواد به آفرین هم در لیست مازاد تیم فوتبال استقلال قرار گرفت.به گزارش طرفداری، قبل از سفر استقلال به ترکیه بود که ساپینتو نام 7 بازیکن را در لیست مازاد تیم فوتبال استقلال قرار داد و آنها در حال حاضر باید تیم فصل آینده خود را انتخاب کنند.حالا از استقلال خبر می رسد که ساپینتو در اردوی ترکیه از عملکرد محمد جواد به آفرین هم راضی نبوده و جدایی این بازیکن از استقلال قطعی شده است.همچنین ممکن است تا شروع فصل لیست استقلال ریزش های دیگری هم داشته باشد تا آبی ها با تعداد نفرات کمتری وارد لیگ بیست و دوم شوند.بیشتر بخوانید:حمایت استقلالی ها از وریا غفوری با کلید واژه "کاپیتان"

آخرین اخبار باشگاه استقلال، تمامی اخبار بدون دخالت نیروی انسانی توسط نرم افزار جستجوگر، جمع آوری میشود و استقلال آنلاین در قبال محتوای اخبار هیچ مسئولیتی ندارد.

جدیدترین اخبار تیم استقلال در حوزه news-تازه ترین های باشگاه استقلال، نشر خبر " جدایی مدافع جوان استقلال قطعی شد از منبع طرفداری. "

اخبار گوناگون

× ×