آسانی خودش را به سهراب معرفی کرد(عکس)
خبر "آسانی خودش را به سهراب معرفی کرد(عکس)" از منبع ورزش سه درتاریخ ۱۴۰۵/۰۷/۰۳ مربوط به تیم استقلال با موضوع news-تازه ترین های باشگاه استقلال منتشر شد.
یاسر آسانی، وینگر آلبانیایی تیم فوتبال استقلال، پس از سپری کردن مرخصی کوتاه خود از امروز به جمع شاگردان سهراب بختیاری زاده اضافه شد.
به گزارش "ورزش سه"، این ستاره خارجی با هماهنگی و کسب اجازه از سهراب بختیاری زاده، دو روز مرخصی بیشتر دریافت کرده بود تا دیرتر از سایر بازیکنان به تمرینات ملحق شود. آسانی سرانجام شب گذشته وارد تهران شد و با حضور در محل تمرین امروز آبی پوشان، رسماً کار خود را در دور جدید تمرینات استقلال استارت زد.آسانی که شانس حضور در اردوی اخیر تیم ملی آلبانی را از دست داده بود، حالا از روزهای تعطیلی لیگ برتر و فیفادی به عنوان یک فرصت طلایی استفاده می کند تا با تمرکز کامل در تمرینات گروهی، آمادگی فنی و بدنی خود را حفظ کند و روند درخشش خود در ترکیب استقلال را در مسابقات فشرده پیش رو ادامه دهد.با اضافه شدن آسانی و پیش از او رستم آشورماتوف، جمعی از مهره های خارجی آبی ها در تمرینات حاضر شده اند و تنها جلال الدین ماشاریپوف باقی مانده است که طبق هماهنگی ها، این هافبک ازبکستانی نیز به زودی راهی تهران خواهد شد تا ترکیب شاگردان بختیاری زاده بیش از پیش کامل شود.
