امیدوارم دلالان استقلال به فکر آخرتشان باشند
خبر "امیدوارم دلالان استقلال به فکر آخرتشان باشند" از منبع مشرق نیوز درتاریخ ۱۴۰۴/۰۸/۱۹ مربوط به تیم استقلال با موضوع news-تازه ترین های باشگاه استقلال منتشر شد.
ابراهیم تهامی بازیکن اسبق استقلال و تیم ملی به شدت نسبت به عملکرد دلالانی که برای استقلال بازیکن آورده اند، واکنش نشان داد.
به گزارش مشرق، یکی از بازیکنانی که این روزها از مدیران باشگاه استقلال و البته کادر فنی بابت جذب او انتقاد می شود، دوکنز نازون است. مهاجمی که عملاً نتوانسته انتظارات کادر فنی را برآورده کند.در رابطه با این بازیکن و اتفاقات دیگری که برای استقلال رخ داده، با ابراهیم تهامی ملی پوش اسبق کشورمان همکلام شدیم: استقلال می توانست حریف اردنی را در ان شکست بدهد و موقعیت های خوبی هم داشت اما نتوانست از این فرصت ها آنطور که باید بهره ببرد. قطعاً بحث دلالی و مدیریت برنامه بازیکنان در فوتبال وجود دارد و یک شغل تعریف شده محسوب می شود. من با اصل این ماجرا مشکلی ندارم اما باید انصاف را هم مدنظر قرار داد و یادمان باشد برای چه تیمی این کار را می کنیم. واقعا کسانی که برای استقلال دلالی می کنند باید به فکر آخرت خود هم باشند و یادشان نرود این تیم میلیون ها نفر هوادار دارد. آقایان فراموش نکنند استقلال از بودجه مملکت استفاده می کند و نباید این پول صرف خرید بازیکنانی شود که هیچ کارایی ندارند. الان شما دوکنز نازون را نگاه کنید و خودتان حرف من را زیر ذره بین ببرید. باور کنید ابراهیم تهامی با همین سن و سال، همین حالا از این بنده خدا بهتر است. شما خودتان دیدید در بازی با الوحدات چه موقعیت هایی را از دست داد.حالا دیگر کار صعود استقلال سخت شده و ما باید برای رسیدن به مراحل حذفی خودمان را به آب و آتش بزنیم. اینکه انتقاد می کنند و می گویند چرا استقلال به صورت همزمان دو مربی دروازه بانان دارد به نظرم خیلی به جا نیست چون معتقدم تیم های بزرگ باید دو مربی برای گلرهای خودشان داشته باشند و کار فوق العاده حساس است. من اصلاً ایرادی نمی بینم که استقلال به صورت همزمان یک مربی دروازه بانان خارجی داشته باشد و بهزاد غلامپور هم کنار تیم کار کند چون می توان از یک نفر به عنوان مربی اول دروازه بانان استفاده کرد و فرد دیگر را هم تحت عنوان دستیارش کنار تیم قرار داد. روزبه چشمی را خیلی دوست دارم ولی صادقانه می گویم از او خیلی ناراحتم! روزبه کاپیتان استقلال شده و باید بداند چه مسئولیت اجتماعی بزرگی را به دوش می کشد. اینکه او در مراسم آقای کارگر جم حضور نداشت و در سالگرد درگذشت مرد بزرگی به نام منصور پورحیدری که بر گردن استقلال حق پدری دارد نیز غایب بود، با هیچ متر و معیاری جور در نمی آید. روزبه چشمی به عنوان کاپیتان استقلال حتماً باید در این مراسم حاضر می شد و غیبتش اصلاً موجه نیست.
