روی خط خبر

موضوع: تازه ترین های باشگاه استقلال منبع: ورزش سه
امتیاز: 5 5

خبر "زنان پرسپولیس: صدر حتی با باخت داربی!" از منبع ورزش سه درتاریخ ۱۴۰۵/۰۸/۰۴ مربوط به تیم استقلال با موضوع news-تازه ترین های باشگاه استقلال منتشر شد.

زنان پرسپولیس: صدر حتی با باخت داربی!

نیلوفر اردلان در اولین تجربه خود در تیم محبوبش، نتیجه بسیار خوبی با زنان پرسپولیس کسب کرده و به صدر جدول تکیه زده است.

به گزارش ''ورزش سه''، درحالیکه امروز مسابقات لیگ برتر فوتبال زنان از هفته پنجم پیگیری شد و به جز مصاف پرسپولیس و استقلال که به چهارشنبه موکول شده است؛ هشت تیم دیگر هم اکنون پنج مسابقه خود را در فصل جدید برگزار کرده اند؛ نحوه توزیع امتیازات در جدول رده بندی لیگ برتر زنان جالب توجه است.خاتون بم، تیمی که طی سال های طولانی قهرمانی های متوالی در لیگ برتر به دست آورده و کمتر متوقف شده است، تا اینجای فصل دو بار به تساوی رسیده و هم اکنون با ۱۱ امتیاز در رتبه دوم جدول قرار دارد. پس از خاتون این سپاهان است که با ۱۰ امتیاز در رتبه بعدی قرار گرفته است.اما در صدر جدول رده بندی نام پرسپولیس دیده می شود که با چهار مسابقه و پیروزی صد درصدی در تمام مسابقات این فصل تا به امروز ۱۲ امتیاز کسب کرده است. سرخپوشان تهرانی که تا امروز فراتر از انتظارها عمل کرده اند؛ در دومین فصل حضورشان در لیگ برتر زنان، امروز با یک بازی کمتر نسبت به رقبای قدرتمند خود در صدر جدول رده بندی قرار دارند.شاگردان اردلان روز چهارشنبه در اولین داربی تاریخ فوتبال زنان به مصاف استقلال خواهند رفت و بدون در نظر گرفتن نتیجه این مسابقه و حتی با قبول شکست مقابل رقیب سنتی در پایان هفته پنجم در صدر جدول باقی خواهند ماند. این در حالی است که شاگردان مریم ایراندوست در تیم رقیب هم نتایج نسبتا خوبی کسب کرده و با هفت امتیاز در رتبه پنجم قرار دارند.

آخرین اخبار باشگاه استقلال، تمامی اخبار بدون دخالت نیروی انسانی توسط نرم افزار جستجوگر، جمع آوری میشود و استقلال آنلاین در قبال محتوای اخبار هیچ مسئولیتی ندارد.

جدیدترین اخبار تیم استقلال در حوزه news-تازه ترین های باشگاه استقلال، نشر خبر " زنان پرسپولیس: صدر حتی با باخت داربی! از منبع ورزش سه. "

اخبار گوناگون

× ×