روی خط خبر

موضوع: تازه ترین های باشگاه استقلال منبع: مشرق نیوز
امتیاز: 5 5

خبر "۱۶ میلیارد رضایتنامه خرید نیم فصل استقلال" از منبع مشرق نیوز درتاریخ ۱۴۰۴/۰۲/۱۷ مربوط به تیم استقلال با موضوع news-تازه ترین های باشگاه استقلال منتشر شد.

۱۶ میلیارد رضایتنامه خرید نیم فصل استقلال

مالک باشگاه خیبر خرم آباد در مورد خرید نیم فصل استقلال دست به یک افشارگری مهم زد.

به گزارش مشرق، به گفته مالک باشگاه خیبر استقلال برای دریافت رضایتنامه مهران احمدی ۱۶ میلیارد پول به این باشگاه پرداخت کرده است.مهران احمدی بازیکنی است که در نیم فصل با استقلال قرارداد امضا کرد و در این مدت عملکرد قابل قبولی هم داشته است اما جذب این بازیکن هزینه نسبتا سنگینی روی دست باشگاه گذاشته است.مسعود عبدی در این باره گفت: مهران احمدی یکی از بهترین و با معرفت ترین بازیکنان است که او را در اختیار داشتیم. بدانید که ۱۶ میلیارد تومان بابت مهران احمدی از استقلال گرفتیم و درست همان رقم را به باشگاه هوادار دادیم که گودرزی را جذب کنیم.شاید جالب باشد که بدانید در ابتدا مبلغ رضاینامه مهران احمدی ۸ میلیارد بود اما با توجه به اینکه باشگاه استقلال روز آخر نقل و انتقالات زمستانی قرارداد او را نهایی کرد، به یک بار عدد آن ۲ برابر شد و باشگاه مجبور شد این مبلغ را پرداخت کند.

آخرین اخبار باشگاه استقلال، تمامی اخبار بدون دخالت نیروی انسانی توسط نرم افزار جستجوگر، جمع آوری میشود و استقلال آنلاین در قبال محتوای اخبار هیچ مسئولیتی ندارد.

جدیدترین اخبار تیم استقلال در حوزه news-تازه ترین های باشگاه استقلال، نشر خبر " ۱۶ میلیارد رضایتنامه خرید نیم فصل استقلال از منبع مشرق نیوز. "

اخبار گوناگون

× ×