روی خط خبر

موضوع: تازه ترین های باشگاه استقلال منبع: مشرق نیوز
امتیاز: 5 5

خبر "مدافع برزیلی استقلال: شاید به لیگ عربستان برگردم!" از منبع مشرق نیوز درتاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ مربوط به تیم استقلال با موضوع news-تازه ترین های باشگاه استقلال منتشر شد.

مدافع برزیلی استقلال: شاید به لیگ عربستان برگردم!

مدافع برزیلی استقلال پیش بینی کرد که الهلال قهرمان فصل جاری لیگ نخبگان آسیا شود. او همچنین از احتمال بازگشت خود به لیگ عربستان سخن به میان آورد.

به گزارش مشرق، استقلال در بازی برگشت دور یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا به مصاف النصر رفت.این بازی در نهایت با پیروزی سه بر صفر نماینده عربستان به پایان رسید تا آبی پوشان تهرانی وداعی زود هنگام با لیگ نخبگان آسیا داشته باشند.سیلوا برزیلی در ترکیب اصلی استقلال به میدان رفت و یکی از بازیکنانی بود که نمایش ضعیفی در این بازی داشت، به ویژه روی گل نخست استقلال که با اشتباه او و حسینی دروازه آبی پوشان باز شد.او بعد از بازی در گفت و گویی که با روزنامه الشرق الاوسط داشت درباره این سوال که کدام تیم بیشترین شانس را برای قهرمانی در فصل جاری لیگ نخبگان آسیا دارد، اینگونه پاسخ داد: به نظرم الهلال جام قهرمانی را بالای سر خواهد برد البته النصر هم شانس قهرمانی دارد.سیلوا درباره لیگ عربستان و احتمال بازگشت خود به این لیگ گفت: قهرمانی من با الفیصلی در جام حذفی عربستان لحظه زیبا و جالبی برای من بود و سقوط به لیگ پایین تر هم بدترین خاطره من. شاید روزی به لیگ عربستان برگشتم. به نظرم این فرصت را دارم که به لیگ عربستان برگردم.او درباره دلیل شکست تیمش گفت: دلایل زیادی دارد که مهم ترین آنها اشتباهات فردی بود. النصر تیم بزرگی است و اشتباه کردن برابر آنها تاوان دارد اما به هر حال زندگی ادامه دارد. اکنون صحبت کردن بعد از شکست سخت است. به هر حال این احتمال وجود دارد و باید فصل را ادامه دهیم. برای النصر آرزوی موفقیت می کنیم.سیلوا در واکنش به رقابت با کریستیانو رونالدو گفت: بله همه ما می دانستیم که رونالدو بازیکن بزرگی است و تاریخ درخشانی در فوتبال دارد.به نظرم بازی خوبی بود.

آخرین اخبار باشگاه استقلال، تمامی اخبار بدون دخالت نیروی انسانی توسط نرم افزار جستجوگر، جمع آوری میشود و استقلال آنلاین در قبال محتوای اخبار هیچ مسئولیتی ندارد.

جدیدترین اخبار تیم استقلال در حوزه news-تازه ترین های باشگاه استقلال، نشر خبر " مدافع برزیلی استقلال: شاید به لیگ عربستان برگردم! از منبع مشرق نیوز. "

اخبار گوناگون

× ×