آغاز تلخ استقلال در بازی مقابل فولاد
خبر "آغاز تلخ استقلال در بازی مقابل فولاد" از منبع ورزش سه درتاریخ ۱۴۰۵/۰۵/۰۹ مربوط به تیم استقلال با موضوع news-تازه ترین های باشگاه استقلال منتشر شد.
نیمه نخست دیدار تدارکاتی استقلال و فولاد برای آبی پوشان با دریافت یک گل زودهنگام و مصدومیت مهران احمدی همراه شد، اتفاقی که مهدی قایدی را خیلی زود وارد زمین کرد.
به گزارش "ورزش سه"، استقلال در ادامه برنامه آماده سازی خود برای حضور در فصل جدید، در دیداری دوستانه مقابل فولاد قرار گرفت. سهراب بختیاری زاده برای شروع این مسابقه حبیب فرعباسی، صالح حردانی، رستم آشورماتوف، سامان فلاح، عارف آقاسی، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی نیا، مهران احمدی، اسماعیل قلی زاده، یاسر آسانی و سعید سحرخیزان را در ترکیب اصلی قرار داد.فولاد خیلی زود و در دقیقه سوم به گل نخست رسید. مهران احمدی که در همان دقایق ابتدایی احساس درد می کرد، نتوانست توپ برگشتی در نزدیکی محوطه جریمه استقلال را دفع کند و ابوالفضل رزاق پور با استفاده از این موقعیت و یک ضربه دقیق، دروازه حبیب فرعباسی را باز کرد.احمدی پس از این صحنه نتوانست به حضور خود در زمین ادامه بدهد. کادر فنی استقلال برای جلوگیری از تشدید آسیب دیدگی این بازیکن و انجام بررسی های پزشکی، او را از زمین بیرون کشید و مهدی قایدی به عنوان بازیکن جانشین وارد مسابقه شد.بازی پس از گل زودهنگام فولاد، بیشتر در میانه زمین و با برخوردهای متعدد بازیکنان دو تیم دنبال شد. استقلال تلاش کرد با استفاده از تحرک قایدی، یاسر آسانی و اسماعیل قلی زاده به دروازه حریف نزدیک شود، اما آبی پوشان نتوانستند تا پایان نیمه نخست گل خورده را جبران کنند.یکی از فرصت های استقلال در دقیقه ۳۰ به دست آمد که شوت اسماعیل قلی زاده را محسن فروزان در اختیار گرفت. در نهایت نیمه نخست این مسابقه با همان گل دقیقه سوم رزاق پور، یک بر صفر به سود فولاد پایان یافت.
