روی خط خبر

موضوع: تازه ترین های باشگاه استقلال منبع: ورزش سه
امتیاز: 5 5

خبر "این چهار سرمربی اولین عنوان فصل را می‌خواهند" از منبع ورزش سه درتاریخ ۱۴۰۵/۰۶/۲۷ مربوط به تیم استقلال با موضوع news-تازه ترین های باشگاه استقلال منتشر شد.

این چهار سرمربی اولین عنوان فصل را می‌خواهند

صدر، بقا و احیا؛ ماموریت های متفاوتی است که چهار سرمربی لیگ بیست و ششم را پس از یک ماه پرتراکم، در آستانه تصاحب تندیس بهترین مربی ماه قرار داده است.

به گزارش ''ورزش سه''، سوت لیگ بیست و ششم از اواخر مردادماه به صدا درآمد و با برگزاری مسابقات در قالبی فشرده، فوتبال باشگاهی ایران در نخستین ماه برگزاری در سال 1405 روزهای بسیار شلوغی را پشت سر گذاشت؛ بازه ای که شاید در برخی سناریوها طبق پیش بینی ها پیش رفت، اما آبستن شگفتی ها و سورپرایزهای متعددی هم بود.در هفت هفته ای که از لیگ سپری شد؛ مسابقات هر چهار روز یکبار برگزار شد، استقلال و پرسپولیس که با سهراب و تارتار فصل را آغاز کردند شروعی قدرتمند داشتند و تراکتور با وجود تغییر سرمربی و سپردن کار به جواد نکونام هم مثل همیشه در قامت مدعی قهرمانی ظاهر شد اما در این بین آلومینیوم، تیمی که اگر لیگ تعطیل نمیشد کاندیدای جدی سقوط بود، در جمع بالانشین ها جایگاهی برای خودش دست و پا کرد.پس از رصد دقیق تمام مسابقات و تحلیل عملکرد فنی تیم ها، کارشناسان سرانجام چهار گزینه نهایی خود را برای عنوان «بهترین سرمربی ماه» مشخص کردند. ناگفته نماند که تندیس «توپا» برآمده از آرای مستقل کارشناسان بوده و هیچگونه وابستگی نهادی به فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ ندارد. حالا این توپ در زمین شماست. این شمایید که با رای نهایی خود به تعیین تکلیف صاحب این تندیس معتبر کمک می کنید. برای اینکه انتخابی عادلانه داشته باشید، در ادامه عملکرد این چهار سرمربی در نخستین ماه از فصل جدید زیر ذره بین رفته است؛ بخوانید.* جواد نکونام (تراکتور): 5 برد، 1 مساوی،1 باخت، 8 گل زده،1 گل خوردهسرمربی تراکتور که هواداران از او انتظاری جز زنده نگه داشتن شانس قهرمانی این تیم ندارند، بهترین شروع را نسبت به همتایان خود داشت و در همان ابتدا، چهار برد متوالی کسب کرد. نتایجی که بردن پرسپولیس هم در آن ثبت شد. در ادامه، تبریزی ها موفق به بردن گل گهر هم شدند اما توقف مقابل شمس آذر و باخت به شمس آذر نیز وارد کارنامه شان شد.* سهراب بختیاری زاده (استقلال): 4 برد، 3 مساوی، 9 گل زده، 1 گل خوردهفعلا یکی از نبازترین سرمربیان در بالای جدول، نفر اول نیمکت استقلال است. او کارش را فصل پیش با بردن فجر و صدرنشینی تیمش شروع کرد و امسال هم با پیروزی پرگل مقابل تیم تازه وارد مس شهربابک به فصل سلام کرد. آبی ها در ادامه نساجی و حتی سپاهان را بردند اما قبل از دربی روند بردهایشان متوقف شد و بعد از سه تساوی مقابل فولاد، پرسپولیس و آلومینیوم، با برد مقابل پیکان وارد رقابت های لیگ نخبگان آسیا شد.* مهدی تارتار (پرسپولیس): 4 برد، 1 مساوی، 1 باخت، 12 گل زده، 3 گل خوردهقرمزهای تهرانی با تحولات اساسی روی نیمکت و اسکواد خود فصل را با دو پیروزی مقابل شمس آذر و استقلال خوزستان استارت زدند. شاگردان مهدی تارتار سپس در تبریز باختند، بعد هم ملوان را بردند و با استقلال مساوی کردند و در نهایت پس از بردن ذوب آهن وارد تعطیلات نیم فصل شدند.* پیروز قربانی (آلومینیوم اراک): 3 برد، 3 مساوی، 8 گل زده، 3 گل خوردهآمار اراکی ها در فصل جدید با سرمربی جدید کاملا متفاوت با حال و روز این تیم در سال گذشته است. آنها که پیروز قربانی را روی نیمکت خود دارند فعلا به سورپرایز بالانشین ها تبدیل شده اند و باید دید این روندشان تا چه مدتی ادامه دارد. هرچند شاگردان پیروز هنوز نباخته اند اما در خانه هم بردی نداشته اند و سه تساوی با چادرملو، خیبر و استقلال در ورزشگاه امام خمینی اراک ثبت کردند اما در خارج از خانه فقط برنده بوده اند و سه شکست به استقلال خوزستان، شمس آذر و گل گهر تحمیل کرده‎اند.

آخرین اخبار باشگاه استقلال، تمامی اخبار بدون دخالت نیروی انسانی توسط نرم افزار جستجوگر، جمع آوری میشود و استقلال آنلاین در قبال محتوای اخبار هیچ مسئولیتی ندارد.

جدیدترین اخبار تیم استقلال در حوزه news-تازه ترین های باشگاه استقلال، نشر خبر " این چهار سرمربی اولین عنوان فصل را می‌خواهند از منبع ورزش سه. "

اخبار گوناگون

× ×